Verpakking laten bedrukken

De mogelijkheden om verpakkingsmateriaal of geschenkdozen interessanter te maken zijn eindeloos.

Offerte aanvragen

Laat een indruk achter

Verpakkingen laten bedrukken is een veelgebruikte manier om van een doorsnee verpakking een onderscheidende verpakking te maken. Laat een indruk achter! Bent u benieuwd naar de opties die BoxToGive te bieden heeft?

Wij helpen u graag verder.

Maak het bijzonder!

BoxToGive gebruikt verschillende druktechnieken om kartonverpakkingen te bedrukken. We kiezen de methode die het beste past bij uw verpakking. Voor een luxueuze uitstraling gebruiken we bijvoorbeeld foliedruk, voor afbeeldingen met weinig detail, zeefdruk en voor onbeperkte kleurmogelijkheden digitale print.

Begin ontwerp Contact

Levering vanaf één product

Bij ons zit je niet vast aan grote oplage. Wij leveren al vanaf één product. Zo is een luxe geschenkdoos toegankelijk voor iedereen.

Luxe geschenkdoos op maat

Naast het op maat maken van de geschenkdoos, zorgen wij ook voor de bedrukking en een perfecte inlay. Zo heeft u een luxe geschenkdoos volledig naar wens.

Snelle levertijden

BoxToGive werkt samen met de grootste leverancier van Europa en produceert eigen inlays. Zo kunnen we een snelle levering garanderen.

Uw eigen unieke verpakking

Van een chocolade verpakking bedrukken tot het bedrukken van een sleeve. De meest uiteenlopen de verpakkingen worden met een hoge kwaliteit bedrukt bij BoxToGive. Wij leveren zowel grote als kleinere oplages. Al vanaf 1 stuk! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verpakking laten bedrukken

Wat zeggen onze klanten

Top kwaliteit geschenkdozen

Voor onze organisatie hebben wij schenkdozen op maat laten maken en dit is onwijs goed bevallen. Ze zien er super strak en netjes uit en de levering was ook netjes op tijd.

Fleur van Beel

Snelle levering en communicatie

Wij waren nogal lastminute met onze bestelling en niks was onmogelijk bij Boxtogive. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om ons te helpen en het nog op tijd af en geleverd te krijgen. Zulke bedrijven zijn zeldzaam! Toppers!

Rick van Oosterhout

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragenOfferte aanvragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.