Verpakking laten bedrukken

Uw verpakking bedrukken met een boodschap of logo? De mogelijkheden om verpakkingsmateriaal of geschenkdozen interessanter te maken zijn eindeloos.

Offerte aanvragen
bedrukken verpakking
dozen bedrukking

Laat een indruk achter

Bij ons bedrijf geloven we dat de verpakking net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom bieden we op maat gemaakte verpakkingen die een blijvende indruk achterlaten.

Met onze creatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en bedrukking zorgen we ervoor dat jouw producten niet onopgemerkt blijven. Wij zorgen dat jouw verpakkingen een blijvende impact hebben.

Ontdek vandaag nog hoe een verpakking met bedrukking jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en een onvergetelijke ervaring creëren voor jouw klanten.

Maak het bijzonder!

BoxToGive gebruikt verschillende druktechnieken om kartonverpakkingen te bedrukken. We kiezen de methode die het beste past bij uw verpakking. Voor een luxueuze uitstraling gebruiken we bijvoorbeeld foliedruk, voor afbeeldingen met weinig detail, zeefdruk en voor onbeperkte kleurmogelijkheden digitale print.

Begin ontwerp Contact
verpakking bedrukking

LEVERING VANAF ÉÉN PRODUCT

Bij ons zit je niet vast aan grote oplage. Wij leveren al vanaf één product. Zo is een luxe geschenkdoos toegankelijk voor iedereen.

LUXE GESCHENKDOOS OP MAAT

Naast het op maat maken van de geschenkdoos, zorgen wij ook voor de bedrukking en een perfecte inlay. Zo heeft u een luxe geschenkdoos volledig naar wens.

SNELLE LEVERTIJDEN

BoxToGive werkt samen met de grootste leverancier van Europa en produceert eigen inlays. Zo kunnen we een snelle levering garanderen.

Verpakking met bedrukking

Bij ons bedrijf begrijpen we dat unieke producten unieke verpakkingen verdienen. Daarom bieden we op maat gemaakte verpakkingen die speciaal voor uw product zijn ontworpen, en dat al vanaf slechts 1 stuk. Of u nu een klein bedrijf bent of een grotere onderneming, wij staan voor u klaar.

Onze flexibiliteit stelt ons in staat om aan uw unieke behoeften te voldoen, ongeacht de hoeveelheid. Bestel een sample box en ontdek hoe we uw producten in het zonnetje kunnen zetten met onze op maat gemaakte verpakkingen met bedrukking die met zorg en aandacht worden vervaardigd.

Luxe geschenkdoos met foam inlay

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Jill Zwaans
Jill Zwaans
2023-12-21
Superb service, great product and perfect communication. Thank you for the nice collaboration Rob!
Maurits
Maurits
2023-12-18
Ongelooflijke service en een nog beter eindproduct. Rob en z’n team maakten voor ons last-minute een luxe doos, volledig op maat met aangepaste foto’s en bedrukkingen. Absoluut aan te raden als je op zoek bent naar een op maat gemaakte cadeaubox!
anton bruin
anton bruin
2023-11-21
Voor ons bedrijf al meerdere malen dozen met een interieur besteld. Vaak zijn het adhoc bestellingen, maar Rob en zijn team zorgen er iedere keer voor dat de dozen mooi worden bedrukt en het interieur altijd perfect op maat is gesneden en wat voor ons ook heel belangrijk is dat de dozen op de afgesproken datum worden geleverd. Leuk bedrijf om mee samen te werken.

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragenOfferte aanvragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.