Cadeaudoos laten maken

Een cadeau geven is eigenlijk net zo leuk als een cadeau krijgen. We genieten allemaal van het verrassingselement. U krijgt een cadeau, maar de inhoud is nog even een raadsel. Het verpakkingsmateriaal speelt hierbij een essentiële rol in de beleving van de ontvanger. Het is daarom erg belangrijk om een mooi geschenk te verpakken in een passende cadeaudoos.

Offerte aanvragen

Meer beleving door een cadeaudoos

De beleving van de ontvanger maakt je speciaal en persoonlijk met een cadeaudoos. Daarom produceert BoxToGive geschenkdozen in alle maten, in talloze uitvoeringen en zijn er vele afwerkingen beschikbaar. Door al deze mogelijkheden zorgen onze geschenkdozen voor een unieke ervaring.

Laat de verpakking perfect aansluiten bij uw wensen als gever van het geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte inlay of een magnetisch deksel met bedrukking of logo. De mogelijkheden zijn eindeloos en interessant voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Cadeaudoos met oplage vanaf één stuk

Omdat wij weten hoe belangrijk de rol van verpakkingsmateriaal is bij het geven van een geschenk, leveren wij al vanaf 1 stuk. Het personaliseren van een cadeaudoos is dus niet langer exclusief voor bedrijven. Ook kleinere oplages kunnen wij aanbieden. We maken het bedrukken van een originele cadeauverpakking op deze manier ook mogelijk voor particulieren, die het geven van een geschenk persoonlijker en speciaal willen maken.

Begin ontwerp Contact

Levering vanaf één product

Bij ons zit je niet vast aan grote oplage. Wij leveren al vanaf één product. Zo is een luxe geschenkdoos toegankelijk voor iedereen.

Luxe geschenkdoos op maat

Naast het op maat maken van de geschenkdoos, zorgen wij ook voor de bedrukking en een perfecte inlay. Zo heeft u een luxe geschenkdoos volledig naar wens.

Snelle levertijden

BoxToGive werkt samen met de grootste leverancier van Europa en produceert eigen inlays. Zo kunnen we een snelle levering garanderen.

Cadeaudoos met bedrukking

Het laten bedrukken van een cadeaudoos is een uitstekende manier om de verpakking van een cadeau persoonlijk en/of professioneler te maken. Wij maken gebruik van diverse druktechnieken voor het bedrukken van materialen.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kiezen wij voor een geschikte methode. Voor een luxe uitstraling wordt er bijvoorbeeld gekozen voor foliedruk. Waar een zeefdruk mooier uitkomt bij afbeelding met weinig details. Wilt u onbeperkt kleurmogelijkheden? Kies dan voor een digitale print. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Wat zeggen onze klanten

Snelle levering en communicatie

Wij waren nogal lastminute met onze bestelling en niks was onmogelijk bij Boxtogive. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om ons te helpen en het nog op tijd af en geleverd te krijgen. Zulke bedrijven zijn zeldzaam! Toppers!

Rick van Oosterhout

Top kwaliteit geschenkdozen

Voor onze organisatie hebben wij schenkdozen op maat laten maken en dit is onwijs goed bevallen. Ze zien er super strak en netjes uit en de levering was ook netjes op tijd.

Fleur van Beel

Over BoxToGive

Wij zijn een jonge, vooruitstrevende organisatie gevestigd in Breda. We vinden het belangrijk dat luxe verpakkingen en geschenkdozen toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom leveren we naast grote aantallen maar al te graag vanaf één product. Zo kunnen we allemaal genieten van hetzelfde cadeau maar een luxere en persoonlijkere ervaring.

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragenOfferte aanvragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.