Cadeaudoos laten maken

Een cadeau geven is eigenlijk net zo leuk als een cadeau krijgen. We genieten allemaal van het verrassingselement. U krijgt een cadeau, maar de inhoud is nog even een raadsel. Het verpakkingsmateriaal speelt hierbij een essentiële rol in de beleving van de ontvanger. Het is daarom erg belangrijk om een mooi geschenk te verpakken in een passende cadeaudoos.

Offerte aanvragen
cadeaudoos maken
cadeaudoos bestellen

Cadeaudozen in alle maten

De beleving van de ontvanger maakt je speciaal en persoonlijk met een cadeaudoos. Daarom produceert Box To Give cadeaudozen in alle maten, in talloze uitvoeringen en zijn er vele afwerkingen beschikbaar. Door al deze mogelijkheden zorgen onze cadeaudozen voor een unieke ervaring.

Laat de cadeaudoos perfect aansluiten bij jouw wensen als gever van het geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte inlay of een magnetische deksel met bedrukking of logo. De mogelijkheden zijn eindeloos en interessant voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Cadeaudoos met oplage vanaf één stuk

Omdat wij weten hoe belangrijk de rol van verpakkingsmateriaal is bij het geven van een geschenk, leveren wij al vanaf 1 stuk. Het personaliseren van een cadeaudoos is dus niet langer exclusief voor bedrijven.

Bij ons is het mogelijk om kleinere oplages te bestellen. Het is bij ons ook mogelijk om een sample box te bestellen. We maken het bedrukken van een originele cadeauverpakking op deze manier ook mogelijk voor particulieren.

Begin ontwerp Contact
losse cadeaudoos

LEVERING VANAF ÉÉN PRODUCT

Bij ons zit je niet vast aan grote oplage. Wij leveren al vanaf één product. Zo is een luxe geschenkdoos toegankelijk voor iedereen.

LUXE GESCHENKDOOS OP MAAT

Naast het op maat maken van de geschenkdoos, zorgen wij ook voor de bedrukking en een perfecte inlay. Zo heeft u een luxe geschenkdoos volledig naar wens.

SNELLE LEVERTIJDEN

BoxToGive werkt samen met de grootste leverancier van Europa en produceert eigen inlays. Zo kunnen we een snelle levering garanderen.

Cadeaudoos met bedrukking

Het laten bedrukken van een cadeaudoos is een uitstekende manier om de verpakking van een cadeau persoonlijk en/of professioneler te maken. Wij maken gebruik van diverse druktechnieken voor het bedrukken van materialen.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kiezen wij voor een geschikte methode. Voor een luxe uitstraling wordt er bijvoorbeeld gekozen voor foliedruk. Waar een zeefdruk mooier uitkomt bij afbeelding met weinig details. Wilt u onbeperkt kleurmogelijkheden? Kies dan voor een digitale print. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

cadeaudoos ontwerpen

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Vault Agency
Vault Agency
2024-05-05
Erg fijne en proactieve samenwerking ervaren. Rob en zijn bedrijf leveren geschenkdozen precies zoals gewenst en voor een goede prijs. Zeer tevreden!
Jill Zwaans
Jill Zwaans
2023-12-21
Superb service, great product and perfect communication. Thank you for the nice collaboration Rob!
Maurits Dierick
Maurits Dierick
2023-12-18
Ongelooflijke service en een nog beter eindproduct. Rob en z’n team maakten voor ons last-minute een luxe doos, volledig op maat met aangepaste foto’s en bedrukkingen. Absoluut aan te raden als je op zoek bent naar een op maat gemaakte cadeaubox!
anton bruin
anton bruin
2023-11-21
Voor ons bedrijf al meerdere malen dozen met een interieur besteld. Vaak zijn het adhoc bestellingen, maar Rob en zijn team zorgen er iedere keer voor dat de dozen mooi worden bedrukt en het interieur altijd perfect op maat is gesneden en wat voor ons ook heel belangrijk is dat de dozen op de afgesproken datum worden geleverd. Leuk bedrijf om mee samen te werken.
cadeaudozen maken

Wij zijn Box To Give

Wij zijn een jonge, vooruitstrevende organisatie gevestigd in Breda. We vinden het belangrijk dat luxe productverpakkingen en cadeaudozen toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom leveren we naast grote aantallen maar al te graag vanaf een product.

Op deze manier kunnen we allemaal genieten van hetzelfde cadeau maar een luxere en persoonlijkere ervaring.

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragenOfferte aanvragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.