Groothandel voor verpakkingen

BoxToGive heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van verpakkingen voor producten in alle vormen en maten. Wij kunnen snel leveren, direct uit onze ruime voorraad.

Offerte aanvragen

Snel schakelen

Maar ook snel schakelen voor verpakkingen op maat behoort tot de mogelijkheden. BoxToGive helpt u graag om uw producten te verpakken in een passende verpakking die bijdraagt aan de productbeleving van de klant. Bent u op zoek naar een inspirerende productverpakking? Wij helpen u graag verder!

DE IMPACT VAN EEN PRODUCTVERPAKKING

De impact van een productverpakking reikt verder dan alleen bescherming en het verstrekken van productinformatie. Het vormt een erg belangrijk onderdeel van het product zelf. Door gebruik te maken van de kracht van het product of het verhaal van het merk, kunt u de aandacht van klanten trekken en vasthouden. Een doordachte verpakking draagt dus bij aan een toename in de verkoop.

Een opvallende buitenkant of een luxe uitstraling van een hoogwaardige verpakking creëert een geheel nieuwe beleving voor het product. Dit wekt het gevoel op dat men iets bijzonders aan het uitpakken is. Dit verhoogt de perceptie van de waarde van het product en vergroot de bereidheid van uw klanten om ervoor te betalen.

Begin ontwerp Contact

Verpakkingsgroothandel

Zoekt u een voorraadhoudende leverancier van verpakkingen? Als verpakkingsgroothandel kunnen wij zowel kleine als grote oplages snel leveren. Van geschenkdoos tot samplebox, het uitpakmoment bijzonder maken, dat is onze specialiteit.

Bent u benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten

Top kwaliteit geschenkdozen

Voor onze organisatie hebben wij schenkdozen op maat laten maken en dit is onwijs goed bevallen. Ze zien er super strak en netjes uit en de levering was ook netjes op tijd.

Fleur van Beel

Snelle levering en communicatie

Wij waren nogal lastminute met onze bestelling en niks was onmogelijk bij Boxtogive. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om ons te helpen en het nog op tijd af en geleverd te krijgen. Zulke bedrijven zijn zeldzaam! Toppers!

Rick van Oosterhout

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragenOfferte aanvragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.