Onze luxe geschenkdozen

Waarom een luxe geschenkdoos?

Niet alleen een product, maar ook de verpakking is belangrijk voor een unieke ervaring. Elk product verdient daarom een mooie en luxe cadeauverpakking. Met een luxe geschenkdoos maakt u uw product of geschenk persoonlijk en speciaal. Onze geschenkdozen zijn verkrijgbaar in iedere maat en bestaan uit diverse magneetdozen, luxe cadeauverpakkingen met deksels en wijnflesdozen in diverse kleuren en afmetingen.

Leverbaar vanaf één stuk

BoxToGive produceert geschenkdozen voor iedereen, zowel bedrijven als particulieren. Zo kunt u een luxe geschenkdoos laten maken voor een persoonlijk cadeau of juist laten maken om producten van uw bedrijf een professionele uitstraling te geven. Om het toegankelijk te maken voor iedereen leveren wij luxe geschenkdozen niet alleen in grote oplage. Bij BoxToGive kunt u namelijk al vanaf één stuk bestellen. 

Luxe doos op maat

Kunt u geen geschenkdoos vinden met de juiste afmetingen? BoxToGive werkt samen met diverse producenten van luxe geschenkdozen zodat ieder ontwerp geproduceerd kan worden. Zo kunt u zelf de afmetingen bepalen en heeft u een geschenkdoos volledig naar wens. Bekijk onze pagina over maatwerk voor meer informatie.

Luxe geschenkdozen bij BoxToGive

Wilt u ook een unieke ervaring aanbieden met behulp van een luxe geschenkdoos?  Vraag een offerte bij ons aan.
Wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.

boxtogive-interieur-maatwerk-koreman