Maatwerk voor de perfecte pasvorm

Luxe dozen laten maken

Wilt u een verpakking compleet op maat gemaakt voor uw product of geschenk? Geen probleem. BoxToGive werkt samen met diverse producenten van luxe geschenkdozen. Zo kunnen we ieder ontwerp voor u produceren. Denk aan een luxe geschenkdoos, unieke bedrukking en een perfect op maat gemaakt interieur / inlay.

Inlay op maat

Naast het aanbod van luxe geschenkdozen op maat, bieden wij ook inlays op maat. Een op maat gemaakt interieur geeft uw luxe geschenkdoos een extra dimensie. Het geeft een luxe uitstraling en zorgt voor een stevige verpakking. De inlays van BoxToGive worden door onszelf geproduceerd. Met behulp van een CNC machine wordt het foam gesneden waardoor u een perfecte fit heeft voor uw geschenk.

boxtogive-geschenkbox-wit-foliedruk-inlay-interieur
boxtogive-magneetdoos-bedrukking

Bedrukking

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw luxe geschenkdozen laten bedrukken? Dat kan bij BoxToGive. Wij bedrukken luxe geschenkdozen al vanaf één stuk. Voor het bedrukken werken wij met verschillende druktechnieken. Afhankelijk van uw wens kiezen we voor een unieke methode. Zo maken we gebruik van foliedruk voor een luxe uitstraling, zeefdruk voor afbeeldingen met weinig details en een digitale print voor onbeperkte kleurmogelijkheden.

Ook een luxe geschenkdoos op maat?

Wilt u een luxe geschenkdoos op maat laten maken? Vraag een offerte bij ons aan. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.