Op maat gemaakte inlay voor gereedschap

Bent u op zoek naar een manier om uw gereedschap of meetinstrumenten te organiseren en gemakkelijk toegankelijk te houden? Dan zijn onze op maat gemaakte foam inlays de perfecte oplossing voor u.

Titel

Met onze inlays heeft elk stuk gereedschap een vaste plek, waardoor u minder tijd nodig hebt wanneer u zoekt naar het juiste gereedschap. Ook komt het de levensduur van uw gereedschap ten goede omdat het goed beschermd is tegen beschadigingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Foam Inlay met full-color toplaag

Een ander voordeel van onze inlays is dat de toplaag in full-color te bedrukken is, waardoor u deze kunt voorzien van een persoonlijk ontwerp of logo. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar maakt het ook gemakkelijk om in één oogopslag te zien welke materialen ontbreken. Zo blijft iedere set compleet!

Offerte aanvragen Contact

Perfect overzicht van uw gereedschap

Met onze inlays creëert u een perfect overzicht van uw gereedschap en meetinstrumenten, hierdoor houdt u meer tijd over voor uw werkzaamheden en wordt uw productiviteit verhoogd. Van de lades in uw werkbank tot de systainer of kist van uw boormachine. Wij kunnen ze upgraden met een custom foam inlay.

Gereedschap inlay voor bedrijven en ZZP’ers

Meer gereedschap vraagt om meer overzicht. Technische bedrijven en ZZP’ers hebben vaak een heel arsenaal aan gereedschap. Wilt u als bedrijf een professionele indruk maken op uw klanten? Dat doe je met op maat gemaakte inlays voor uw gereedschap. Iedere bus, kar of kist wordt voorzien van een systeem dat zorgt voor meer toegankelijkheid, bescherming en efficiëntie.

Zo komt u of uw personeel verzorgd en compleet bij iedere klant aan en door een toegenomen productiviteit eerder op weg naar de volgende klant! Bent u benieuwd naar op maat gemaakte inlays voor uw situatie? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Wat zeggen onze klanten

Snelle levering en communicatie

Wij waren nogal lastminute met onze bestelling en niks was onmogelijk bij Boxtogive. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om ons te helpen en het nog op tijd af en geleverd te krijgen. Zulke bedrijven zijn zeldzaam! Toppers!

Rick van Oosterhout

Top kwaliteit geschenkdozen

Voor onze organisatie hebben wij schenkdozen op maat laten maken en dit is onwijs goed bevallen. Ze zien er super strak en netjes uit en de levering was ook netjes op tijd.

Fleur van Beel

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragenOfferte aanvragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.