Sample box: een overtuigende verpakking

Als een potentiële klant nog niet direct overtuigd is, kan het aanbieden van een sample box de ideale manier zijn om een twijfelende klant te overtuigen om een aankoop te doen.

maken sample box
sample box ontwerpen

Sample box aanbieden

Wanneer u een sample box aanbiedt, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat deze aantrekkelijk en overtuigend is voor de potentiële klant. Voor sommigen is een sample box niets meer dan een verpakking. Wij weten dat de productbeleving verder gaat dan alleen de inhoud van de kartonnen verpakking. Daarom helpen we u graag verder bij het ontwikkelen van een sample box met overtuigingskracht.

Meer dan een sample box

Een sample box is een belangrijke en vaak de laatste stap voor het keuzemoment van de klant. Een professioneel verzorgde sample box met bedrukking, bijvoorbeeld met een op maat gemaakte inlay, kan het verschil maken tussen wel of geen aankoop. BoxToGive helpt u graag verder om een sample box te ontwerpen en produceren die aansluit bij uw wensen. We zijn op de hoogte van de laatste trends, en door jarenlange ervaring kunnen wij u talloze afwerkingen en uitvoeringen aanbieden. Van magnetische sluitingen tot bedrukking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen Contact
bestellen sample box

LEVERING VANAF ÉÉN PRODUCT

Bij ons zit je niet vast aan grote oplage. Wij leveren al vanaf één product. Zo is een luxe geschenkdoos toegankelijk voor iedereen.

LUXE GESCHENKDOOS OP MAAT

Naast het op maat maken van de geschenkdoos, zorgen wij ook voor de bedrukking en een perfecte inlay. Zo heeft u een luxe geschenkdoos volledig naar wens.

SNELLE LEVERTIJDEN

BoxToGive werkt samen met de grootste leverancier van Europa en produceert eigen inlays. Zo kunnen we een snelle levering garanderen.

Een sample box al vanaf 1 stuk!

Box To Give is de partner bij ontwerp en productie van uw sample box. Of u nu een grote oplage afneemt of een enkele sample box nodig heeft.

Wij gaan persoonlijk met u in gesprek over uw wensen en doelen. Wij maken het op deze manier mogelijk dat ook een startende onderneming een sterke eerste indruk kan maken op potentiële klanten.

sample box ontwerpen

Wat zeggen onze klanten

Top kwaliteit geschenkdozen

Voor onze organisatie hebben wij schenkdozen op maat laten maken en dit is onwijs goed bevallen. Ze zien er super strak en netjes uit en de levering was ook netjes op tijd.

Fleur van Beel

Snelle levering en communicatie

Wij waren nogal lastminute met onze bestelling en niks was onmogelijk bij Boxtogive. Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om ons te helpen en het nog op tijd af en geleverd te krijgen. Zulke bedrijven zijn zeldzaam! Toppers!

Rick van Oosterhout

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragenOfferte aanvragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.