LUXE GESCHENKDOZEN MET FOAM INLAY

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde geschenkdoos

Bied uw klanten of relaties een onvergetelijke ervaring!

Maak het uitpakmoment van uw geschenkdoos of verpakking extra bijzonder met onze luxe foam inlay op maat. Ontdek de mogelijkheden en creëer een unieke presentatie die indruk maakt.

Stel uw eigen foam inlay doos samen Stel een vraag

Foam inlay op maat voor iedere type doos:

  • Geschenkdozen met foam inlay
  • Verpakkingen met foam inlay
  • Verzenddozen met foam inlay

Type inlays:

  • Zachte foam inlay
  • Harde foam inlay
    Maar ook:
  • Kartonnen inlay

Staat uw gewenste type doos hier niet bij? Geen probleem! Geef uw wensen aan ons door en wij denken graag met u mee.

Stel uw eigen foam inlay doos samen

Optimale bescherming

De foam inlay minimaliseert beschadigingen aan uw product tijdens transport en opslag, waardoor uw producten optimaal beschermd zijn.

Branding Experience

Creëer een sterke merkbeleving en vergroot de herkenbaarheid van uw producten door uw geschenkdoos te bedrukken met uw logo, slogan of ander brandingmateriaal.

Maatwerk

Op maat gemaakte foam inlays passen perfect bij de vorm en afmetingen van uw product, wat resulteert in een nauwsluitende en perfecte pasvorm.

Twijfelt u nog? Uw ontvangt eerst een Sample Box

Weet u niet zeker of de foam inlay geschikt is voor uw product? Geen zorgen! Ontvang eerst een Sample Box om zeker te weten dat het perfect aansluit.

Niet tevreden over de afmetingen, kleur of afwerkingen? We passen het aan voor u!

Bekijk ons proces Stel uw eigen geschenkdoos samen
Sample Box Geschenkdoos aanvragen

LEVERING VANAF ÉÉN PRODUCT

Bij ons bent u niet gebonden aan grote oplages. Wij leveren al vanaf één product, waardoor een luxe geschenkdoos voor iedere onderneming of webshop toegankelijk is.

LUXE GESCHENKDOOS OP MAAT

Naast het op maat maken van de geschenkdoos, zorgen wij ook voor de bedrukking en een perfecte (foam) inlay. Zo heeft u een luxe geschenkdoos die volledig aan uw wensen voldoet.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Heeft u vragen over de mogelijkheden, of wilt u toch nog iets aanpassen aan uw gepersonaliseerde geschenkdoos? Wij helpen u persoonlijk.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Jill Zwaans
Jill Zwaans
2023-12-21
Superb service, great product and perfect communication. Thank you for the nice collaboration Rob!
Maurits
Maurits
2023-12-18
Ongelooflijke service en een nog beter eindproduct. Rob en z’n team maakten voor ons last-minute een luxe doos, volledig op maat met aangepaste foto’s en bedrukkingen. Absoluut aan te raden als je op zoek bent naar een op maat gemaakte cadeaubox!
anton bruin
anton bruin
2023-11-21
Voor ons bedrijf al meerdere malen dozen met een interieur besteld. Vaak zijn het adhoc bestellingen, maar Rob en zijn team zorgen er iedere keer voor dat de dozen mooi worden bedrukt en het interieur altijd perfect op maat is gesneden en wat voor ons ook heel belangrijk is dat de dozen op de afgesproken datum worden geleverd. Leuk bedrijf om mee samen te werken.

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragenOfferte aanvragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.