Ons Proces

We krijgen vaak vragen over ons bestel- en productieproces. We leggen dit met veel plezier uit.  Bij ons bestel je de producten die aansluiten op jouw wensen. We maken het je het liefst zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we ons bestelproces zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. We vertellen je welke stappen je doorloopt om jouw productie snel van start te laten gaan.

Vraag een offerte aan

Geef uw wensen door bij de aanvraag van een offerte. Wij zorgen ervoor dat alle informatie zo duidelijk mogelijk staat genoteerd. Zodra u akkoord bent sturen wij een bevestiging per mail.

Ontvang een PDF met de drukbestanden

Na de bevestiging krijg u een pdf met de drukbestanden. Hierin staat de digitale versie van uw luxe geschenkdoos. Zo zorgen we ervoor dat de doos er exact uit komt te zien zoals u wilt.

Ontvang eerste sample

Zodra u tevreden bent maken wij het eerste sample van uw luxe geschenkdoos.

Inlay op maat

Op basis van het eerste sample kunnen we beginnen aan een op maat gemaakt interieur. Hiervoor hebben wij de producten nodig waar de luxe geschenkdoos voor is bestemd. Na het ontvangst van uw producten wordt het eerste sample van het interieur gemaakt.

Start van de productie!

Bent u tevreden over het volledige ontwerp van de geschenkdoos? Super, dan kunnen we officieel beginnen met de productie!

Vragen?
Wij zijn er voor u!

Hoe kan ik bestellen? Lever ik zelf het ontwerp aan? Wat is de minimum afname? En hoe zit het met de levertermijn? Wij beantwoorden uw vragen met veel plezier én met al onze expertise.

Naar veelgestelde vragen

Je antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.